Сушено гоџи бери

Сушено гоџи бери

Состав

          Гоџи бери

Нутритивна вредност

за 100 g:

Енергетска вредност

1638 kЈ / 390 kcal

Масти

7.1 g

Заситени масти

2 g

Јаглени хидрати

58 g

Шеќери

51.4 g

Влакна

22.9 g

Протеини

12.1 g

Натриум

24 g

Упатство за подготовка

Производот е подготвен за употреба.

Дознај повеќе