Лесно солени оризови галети

Лесно солени оризови галети

Состав

          Интегрален ориз

          Сол

Нутритивна вредност

за 100 g:

Енергетска вредност

1536 kJ / 363 kcal

Масти

2.66 g

Заситени масти

0.57 g

Јаглени хидрати

75.56 g

Шеќери

0.4 g

Влакна

3.37 g

Протеини 

7.44 g

Сол

0.8 g

Упатство за подготовка

Производот е подготвен за употреба.

Дознај повеќе