Сушено и засладено манго

Сушено и засладено манго

Состав

          Манго

          Шеќер

Нутритивна вредност

за 100 g:

Енергетска вредност

1428 kЈ / 341 kcal

Масти

0 g

Јаглени хидрати

83 g

Шеќери

75 g

Влакна

<1 g

Протеини

<1 g

Сол

1 g

Упатство за подготовка

Производот е подготвен за употреба.

Дознај повеќе