Микс од сушено овошје

Микс од сушено овошје

Состав
0
%
Суво грозје
0
%
Банана чипс
0
%
Сушена и засладена брусница
0
%
Сушен ананас
0
%
Сува кајсија
0
%
Сушена папаја
0
%
Сушено манго
Нутритивна вредност

за 100 g:

Енергетска вредност

1598 kЈ / 378 kcal

Масти

6.6 g

Заситени масти

4.9 g

Јаглени хидрати

76 g

Шеќери

53.4 g

Влакна

3.9 g

Протеини 

1.8 g

Сол

128 mg

Упатство за подготовка

Производот е подготвен за употреба.

Дознај повеќе