Натура зачин

Натура зачин

Состав

          Сушен зеленчук (морков, пашканат, кромид, праз, магдонос, црвена пиперка, зелена пиперка, целер)

          Готварска сол

           Шеќер

           Декстроза

           Зачини (црн бибер)

           Витамин В2 (рибофлавин)

Упатство за подготовка

Производот е подготвен за употреба.

Дознај повеќе