Оризови галети со сусам

Оризови галети со сусам

Состав

          Интегрален ориз

          Сусам

          Сол

Нутритивна вредност

за 100 g:

Енергетска вредност

1590 kJ / 376 kcal

Масти

5.49 g

Заситени масти

0.72 g

Јаглени хидрати

71.2 g

Шеќери

0.96 g

Влакна

3.87 g

Протеини 

8.53 g

Сол

0.8 g

Упатство за подготовка

Производот е подготвен за употреба.

Дознај повеќе