Сушена и засладена папаја

Сушена и засладена папаја

Состав

          Папаја

          Шеќер

Нутритивна вредност

за 100 g:

Енергетска вредност

1422 kЈ / 340 kcal

Масти

0 g

Јаглени хидрати

85 g

Шеќери

76 g

Влакна

1 g

Протеини

0 g

Сол

0.5 g

Упатство за подготовка

Производот е подготвен за употреба.

Дознај повеќе