Печена соја

Печена соја

Состав

0
%
Природна генетски немодифицирана соја
Нутритивна вредност

за 100 g:

Енергетска вредност

1866 kJ / 445 kcal

Масти

19.9 g

Заситени масти

2.88 g

Јаглени хидрати

30.1 g

Шеќери

7.33 g

Диететски влакна

9.3 g

Протеини

36.49 g

Упатство за подготовка

Производот е подготвен за употреба.

Дознај повеќе