Семе од чиа

Семе од чиа

Состав
0
%
Семе од чиа
Нутритивна вредност

за 100 g:

Енергетска вредност

2369.6 kЈ / 570 kcal

Масти

28.6  g

Заситени масти

3.2 g

Јаглени хидрати

43.8 g

Шеќери

0 g

Диететски влакна

37.7 g

Протеини

15.6 g

Натриум

19 mg

Калциум

631 mg

Фосфор

948 mg

Калиум

160 mg

Цинк

3.5 mg

Упатство за подготовка

Производот е подготвен за употреба.

Дознај повеќе