Семки од тиква – лупени

Семки од тиква – лупени

Состав
0
%
Природни лупени семки од тиква
Нутритивна вредност

за 100 g:

Енергетска вредност

2308.3 kJ / 556 kcal

Масти

43.9 g

Заситени масти

8.7 g

Јаглени хидрати

13.9 g

Шеќери

1 g

Диететски влакна

3.9 g

Протеини

24.5 g

Натриум

18 mg

Калциум

43 mg

Железо

15 mg

Магнезиум

535 mg

Фосфор

1174 mg

Калиум

807 mg

Цинк

7.5 mg

Витамин Б6

0.2 mg

Упатство за подготовка

Производот е подготвен за употреба.

Дознај повеќе