Сусам интегрален

Сусам интегрален

Состав

          Интегрален сусам

Нутритивна вредност

за 100 g:

Енергетска вредност

2607 kJ / 623 kcal

Масти

50 g

Заситени масти

7 g

Јаглени хидрати

6 g

Протеини

26 g

Натриум

11 mg

Упатство за подготовка

Производот е подготвен за употреба.

Дознај повеќе