Сушена и засладена брусница

Состав

          Брусница

          Шеќер

          Сончогледово масло 

Нутритивна вредност

за 100 g:

Енергетска вредност

1289 kЈ / 308 kcal

Масти

1.37 g

Заситени масти

0.1 g

Јаглени хидрати

82.36 g

Шеќери

65 g

Влакна

5.7 g

Протеини

0.07 g

Сол

8 mg

Дознај повеќе
Упатство за подготовка

Производот е подготвен за употреба.