Кафеав шеќер Демерара

Кафеав шеќер Демерара

Состав

          Нерафиниран кафеав шеќер од шеќерна трска

Нутритивна вредност

за 100 g:

Енергетска вредност

1600 kЈ / 380 kcal

Јаглени хидрати

>95 g

Упатство за подготовка

Производот е подготвен за употреба.

Дознај повеќе