Оризови галети со пченка пуканка

Оризови галети со пченка пуканка

Состав

          Интегрален ориз

          Пченка-пуканка

          Сол

Нутритивна вредност

за 100 g:

Енергетска вредност

1589 kJ / 376 kcal

Масти

3.3 g

Заситени масти

0.57 g

Јаглени хидрати

74.19 g

Шеќери

0.4 g

Влакна

7.08 g

Протеини 

8.77 g

Сол

1 g

Упатство за подготовка

Производот е подготвен за употреба.

Дознај повеќе