Оризови галети со лен и сончоглед

Оризови галети со лен и сончоглед

Состав

          Интегрален ориз

          Семиња (лен 7%, сончоглед 4%)

          Сол

Нутритивна вредност

за 100 g:

Енергетска вредност

1630 kJ / 386 kcal

Масти

7.55 g

Заситени масти

1.5 g

Јаглени хидрати

68.49 g

Шеќери

0.4 g

Влакна

4.68 g

Протеини 

8.78 g

Сол

0.8 g

Упатство за подготовка

Производот е подготвен за употреба.

Дознај повеќе