Сончоглед лупен

Сончоглед лупен

Состав
0
%
Семки од сончоглед лупен
Нутритивна вредност

за 100 g:

Енергетска вредност

2445 kJ / 584 kcal

Масти

51.46 g

Заситени масти

4.455 g

Јаглени хидрати

20 g

Шеќери

2.62 g

Диететски влакна

8.6 g

Протеини

20.78 g

Натриум

9 mg

Калциум

78 mg

Железо

5.25 mg

Магнезиум

325 mg

Фосфор

660 mg

Калиум

645 mg

Цинк

5 mg

Витамин Б6

1.345 mg

Упатство за подготовка

Производот е подготвен за употреба.

Дознај повеќе